DA LI JE OVO REŠENJE: Bivši trener koji je vodio i Zvezdu uskoro preuzima Partizan?! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 27.Jun.2017, 10:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA LI JE OVO REŠENJE: Bivši trener koji je vodio i Zvezdu uskoro preuzima Partizan?! (FOTO)

Crno-beli bi uskoro mogli da dobiju trenera za novu sezonu i borbu na četiri fronta.
Miroslav Nikolić bi mogao da zameni Aleksandra Džikića u redovima kluba iz Humske.
Kako domaći mediji javljaju, popularni Muta je spreman da napusti redove Dinamika i preuzme po drugi put Partizan posle 1998. godine kada je seo na kormilo crno-belih i u tom mandatu osvojio šampionski pehar.
Aktuelni asistent selektora srpskog nacionalnog tima Aleksandra Đorđevića >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << je navodno za ovaj posao imao konkurenciju u vidu Dejana Milojevića i Dragana Nikolića koji ipak neće sesti na klupu Partizana.
U svojoj 27-godišnjoj karijeri je Nikolić vodio još Radnički iz Kragujevca, Budućnost sa kojim je stigao do dve šampionske titule, Vojvodinu i pored još mnogo ekipa, Crvenu zvezdu u dva navrata.
FOTO: STARSPORT

The post DA LI JE OVO REŠENJE: Bivši trener koji je vodio i Zvezdu uskoro preuzima Partizan?! (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.