Crno-bele zanima samo pobeda, Ćurani prete (18:00, SASTAVI)

Izvor: Sportski Žurnal, 17.Apr.2014, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crno-bele zanima samo pobeda, Ćurani prete (18:00, SASTAVI)

PartizanJagodina 18,00 (TV Arena 1)
Stadion: Partizana. Kapacitet: 32.710. Sudija: Majo Vujović
Partizan: Živković, Vulićević, Obradović, Trajković, Volkov, A. Živković, Pantić, Drinčić, Ilić, Škuletić, Luka.
Jagodina: Đuričić, Milinković, Živanović, Mihajlović, Mitošević, Damjanović, Cvetković, Arsenijević, Đurić, Lepović, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Pešić.
(FOTO: FK Partizan)
Uzdanje u – tradiciju, vera u – kvalitet i pogled u – sopstveno dvorište, devize kojih se pridržavaju u Humskoj uoči dolaska Jagodine. Partizan, ukoliko želi da ostane u trci za titulu, danas mora da pobedi Ćurane.
Međutim, u najavi derbija 24. kola Jelen Super lige, iz Pomoravlja stižu glasine: branilac kupa hoće šampionu šest kola pre kraja prvenstva da skine krunu!
- Nije moj manir da komentarišem bilo šta vezano za drugi klub, tako ni izjave iz Jagodine. Svako ima pravo da komentariše, jedina istina je na terenu. Što se tiče titule – mnogo bodova i teških utakmica je u opticaju. To je dobro, daje čar prvenstvu. Svako bi trebalo da igra za sebe, ne za nekog drugog, to je valjda normalno – kaže Marko Nikolić, trener Partizana.
Poviše Autokomande ne skrivaju optimizam.
- Nastavljamo borbu za odbranu titule. Posle šest pobeda i dva remija, pet mečeva na strani i tri na domaćem terenu, pokušaćemo da dođemo do nova tri boda, protiv jednog od najneugodnijih protivnika u ligi.
Na Topčiderskom brdu cene rivala.
- Jagodina, uvek u vrhu, redovan učesnik evro-takmičenja, sa timom dugo na okupu, sastavljenim od iskusnih igrača. Istakao bih njihov ofanzivan prekid, imaju najširi repertoar skraćenih igara, pripremali smo se da ih osujetimo, smanjimo opasnost na minimum. Brzo „otvaraju” napad, u režiji Pešića, uz dodavanja Arsenijevića, Đurića… Ne treba da nas hvata nervoza ako ostvare posed, to im je izražen kvalitet.
Petrović: Rešićemo pitanje prvaka:
Jagodina, posle velikog preokreta i pobede nad odličnim Radničkim iz Niša, sa optimizmom dočekuje derbi 24. kola.
Protivnik je Partizan, međutim, bez obzira na činjenicu da se igra u Humskoj Jagodinci su pred ovaj duel optimisti.
Na redu je gostovanje u Beogradu.
– Rešićemo pitanje prvaka, što znači da idemo na pobedu – samouvereno poručuje, Vlada Petrović, pomoćni trener Jagodine – Pokušaćemo u otvorenoj igri da ostvarimo pozitivan rezultat, ali ukoliko osvojimo bod biće i to za nas uspeh. Imamo i snage i kapaciteta, ekipa je fizički odlično pripremljena, tako da derbi iščekujemo spremni i motivisani.
Semafor 24. kola Superlige:
15,00: Spartak – Voždovac
16,00: Novi Pazar – Crvena zvezda
16,00: Rad – Javor
16,00: Radnički 1923 – OFK Beograd
18,00: Partizan – Jagodina
18,30: Čukarički – Donji Srem
18,30: Radnički Niš – Napredak
18,30: Sloboda – Vojvodina

Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Maestralni Saša Ilić kapitenski predvodio Partizan do trijumfa (VIDEO)

Izvor: Sportski Žurnal, 17.Apr.2014

Partizan – Jagodina 2:0 (0:0). Strelci: 1:0 – Ilić u 53, 2:0 – Škuletić u 77. minutu . Stadion: Partizana. Gledalaca: 3.000. Sudija: Majo Vujović . Partizan: Ž. Živković, Vulićević, Stanković, Trajković, Volkov, A. Živković (od 71. Pantić), Marković, Drinčić, Ilić (od 81. Malbašić),...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.