Božinov: To što sam Bugarin...

Izvor: B92, 04.Dec.2016, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Božinov: To što sam Bugarin...

Napadač Partizana Valeri Božinov kaže da mu nije smetalo da zavoli klub i navijače iako je Bugarin.

Božinov je u Partizan stigao pre godinu i po i na 55 utakmica postigao 25 golova, od čega 23 u Superligi Srbije.

"Partizan ne zavisi ni od Božinova, ni od bilo kog drugog pojedinca. Nisam egoista i čelnici kluba znaju da sa mnom uvek mogu otvoreno da razgovaraju o svakoj opciji. To što sam Bugarin nije mi zasmetalo da zavolim klub i navijače kao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da sam ovde ceo život", rekao je Božinov za "Večernje novosti".

Protekle sedmice crno-beli su remizirali sa Vojvodinom u Novom Sadu (0:0), a Bugarin je propustio dve sjajne šanse za gol, pogodio je u jednoj stativu.

"Mnogo žalim za propuštenim prilikama, ipak, vreme ne mogu da vratim. Za razliku od nekog prethodnog perioda sada mnogo češće ulazim u prilike, međutim, lopta me ne sluša, neće u gol. Kod te prve prilike Leo mi je dao sjajnu loptu, a ja sam loše šutnuo, dok sam kod druge sve uradio fudbalski i isprečila se stativa. Ne ide da tražim nekakvu srž problema, fudbal je to, moram da ostanem hladne glave i pogodim sledeći put", rekao je Božinov.

Prošle sezone je dao 18 golova za Partizan, ove je trenutno na sedam.

"Sve se vrati pre ili kasnije, ako radiš dobro. A ja hoću da radim i više i kvalitetnije, baš sam to i rekao treneru da bi trebalo da ostanem i posle treninga da radim dodatno kako bih podesio nišanske sprave. To što nije ušlo protiv Napretka i Vojvodine valjda će kada na naš stadion dođe Javor", ističe Bugarin.

Crno-beli će ugostiti tim iz Ivanjice od 18 časova u Humskoj 1.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Povezane vesti

VALERI BOŽINOV: Iako sam Bugarin, volim Grobare kao da sam u Partizanu ceo život!

Izvor: HotSport.rs, 04.Dec.2016

Napadač Partizana nikoga ne ostavlja ravnodušnim, bilo da je na terenu ili van njega.. . Mnoge navijače Partizana sve češće nervira svojim promašajima i pomalo nonšalantnim ponašanjem na terenu, ali ima i onih koji ga iskreno cene i uvek iznova nadaju da će ‘nerv napadača iz Serije A’...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.