Bogićević: Sedam meseci bez plate, odlazim iz Čačka

Izvor: RTS, 25.Maj.2015, 11:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogićević: Sedam meseci bez plate, odlazim iz Čačka

Iskusni trener Bogić Bogićević potvrdio je da odlazi iz čačanskog Borca, jer je, kako kaže, izgubio strpljenje zbog teške finansijske situacije u klubu. Borac je juče remijem protiv Partizana (3:3) u poslednjem kolu Superlige sačuvao elitni status.
Bogić Bogićević je istakao da je osnovni razlog za prekid saradnje očajna finansijska situacija u kojoj se klub nalazi već previše vremena.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
"Nismo primili platu sedam meseci, ovu godinu smo nekako izgurali, borili se kako smo znali i umeli, ali ja više nemam strpljenja ni nerava. Situacija je postala neizdrživa", rekao je Bogićević Tanjugu.
Na pitanje da li je dobio ponudu za angažman u drugom klubu, iskusni strateg kaže da nije i da za sada nema planove u tom pravcu.
On je iskoristio priliku i da čestita igračima na partiji protiv šampiona.
"Igrali pod velikim pritiskom, ali smo uspeli da postignemo tri gola i mislim sasvim zasluženo ostvarimo cilj. Čestitam igračima koji su u dosta teškim uslovima izborili opstanak i možemo biti ponosni na ono što smo uradili u proteklim mesecima", naveo je Bogićević.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Bogićević: Nisam plaćen, odlazim

Izvor: B92, 25.Maj.2015

Dosadašnji trener fudbalera Borca Bogić Bogićević najavio je da odlazi iz Čačka zbog teške finansijske situacije u kojoj se klub nalazi..."Nismo primili platu sedam meseci, ovu godinu smo nekako izgurali, borili se kako smo znali i umeli, ali ja više nemam strpljenja ni nerava. Situacija je postala...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.