Takmičenje u konjičkim sportovima u Gornjem Međurovu

Izvor: juGmedia, 05.Avg.2015, 10:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Takmičenje u konjičkim sportovima u Gornjem Međurovu

NIŠ – Pod pokroviteljstvom Gradske opštine Palilula, Konjičkog kluba “Nonius“ iz Gornjeg Međurova i Saveza za konjički sport Srbije za olimpijske i FEI discipline od 6. do 9.avgusta organizuje se sedmo klubsko takmičenje u konjičkom sportu „Sveta Petka“.

Takmičenje se održava na terenima fudbalskog kluba „Moravac“ u Gornjem Međurovu i prostoru pored reke Južne Morave, po pravilima Konjičkog >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << saveza Srbije.

Pored preskakanja prepona, dresurnog jahanja, daljinskog jahanja, vožnje zaprega i paradresurnog jahanja, iz Saveza su najavili da će se i ove godine u Gornjem Međurovu aktivirati FEI disciplina konjičkog sporta, koja spada u olimpijske konjičke dicipline.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.