Pre Rija, Tamara Salaški želi finale EP

Izvor: Telegraf.rs, 29.Jun.2016, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pre Rija, Tamara Salaški želi finale EP

Srpska atletičarka Tamara Salaški nekoliko puta potvrđivala je normu za EP u Amsterdamu na 400m, a ostvarila je na Kupu Beograda kada je istrčala 52.46.

Ove godine par puta napadala je i Olimpijsku normu, obarala državne rekorde, na kraju je trud morao da se isplati, i na Mitingu u Staroj Zagori uspela je da istrči 51.89,što je ujedno i njen najbolji rezultat u karijeri.

- Nigde nisam bila na pripremama >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << pred Prvenstvo Evrope, očekujem dobru trku u polufinalu i naravno borbu za finale - bila je kratka za sajt ASS, članica AK Crvena zvezda, Tamara Salaški.

Ona će na stazu izaći prvog dana u 13.10 sati, dok će se polufinalna trka održati 7. jula sa početkom u 17.35 časova. Finale na 400m je planirano za 8. jul u 20.25 časova.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TAMARA SALAŠKI: Daću sve od sebe da dodjem do finala

Izvor: HotSport.rs, 29.Jun.2016

Srpska atletičarka Tamara Salaški nekoliko puta potvrđivala je normu za EP u Amsterdamu na 400m, a ostvarila je na Kupu Beograda kada je istrčala 52.46.. . Ove godine par puta napadala je i Olimpijsku normu, obarala državne rekorde, na kraju je trud morao da se isplati, i na Mitingu u Staroj Zagori...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.