Požar na stadionu Rada

Izvor: RTS, 19.Apr.2015, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požar na stadionu Rada

Na stadionu fudbalskog kluba Rada gori krovna kosntrukcija. Novi državni rekord i A olimpijska norma za Vjačanina. Tevez: Navijači će prvi znati kad budem odlazio. Plej of: Pobede Golden Stejta, Hjustona, Vašingtona i Čikaga.
12.25 - Požar je zahvatio stadion Fudbalskog kluba Rad na Banjici, prenose beogradski mediji. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Ekipe vatrogasaca su na terenu i pokušavaju da obuzdaju plamen na zgradi u Crnotravskoj bb.
Požarom su zahvaćeni krov stadiona i tribine, rekli su u vatrogasnoj brigadi. Još nema informacija da li je neko povređen.
11.35 - Napadač Juventusa Karlos Tevez demantovao je pisanje svetskih medija da će uskoro napustiti torinski klub i preći u Boku Juniors.
"Previše se priča o meni, a ja želim da mislim samo na Juventus. Nalazimo se u izvanrednoj formi i nije u redu da se govori samo o nastavku moje karijere. Nisam odredio krajnji rok i navijači će prvi saznati kada budem doneo odluku", rekao je Tevez.
Njemu ugovor sa Juventusom ističe u junu 2016. godina, a predsednik Boke Danijele Angeliči nedavno je izjavio da bi argentinski fudbaler mogao i ranije da se vrati u matični klub.
"Obećao sam prijateljima, a ja moju reč uvek ispunim. Ipak, nije tačno to što priča predsednik Boke. Fokusiran sam isključivo na Juventus", rekao je Tevez.
09.55 - Novi član srpske plivačke reprezentacije Rus Arkadij Vjačanin postavio je rano jutros na takmicenju "Arena pro serije" u Mesi novi državni rekord na 200 metara leđno i na taj način ispunio A normu za Olimpijske igre u Riju.
Vjačanin je trku završio za 1:56,95 minuta, što je trenutno najbolje vreme u Evropi u 2015. godini.
Osvajač bronzanih medalja na 100 i 200 leđno na Igrama u Pekingu 2008, pobedio je ispred Tajlera Klarija (1:58.45) i Džejkob Peblija (1:59.98).
Vjačanin je dan ranije na istom takmičenju postavio novi državni rekord na 100 metara leđno (53,84) i na taj način ispunio A normu za Olimpijske igre u Riju.
08.55 - U prvoj utakmici četvrtfinala plej ofa Zapadne konferencije američke profesionalne košarkaške lige Golden Stejt je savladao Nju Orleans sa 106:99 i poveo sa 1:0 u seriji u kojoj se igra do četiri pobede.
Sa 1:0 u seriji, takođe na Zapadu, poveo je i Hjuston koji je kao domaćin pobedio Dalas sa 118:108. U istočnoj konferenciji, pak, Vašington je napravio brejk u Torontu pošto je posle produžetka pobedio domaćina sa 93:86. Za razliku od Toronta Čikago nije sebi dozvolio "taj luksuz" i lako je materijalizovao prednost domaćeg terena u duelu sa Milvokijem - 103:91.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gori stadion Rada!

Izvor: Sportske.net, 19.Apr.2015

Požar u Banjici zahvatio je stadion fudbalskog kluba Rad.

Nastavak na Sportske.net...

Ko je zapalio stadion Rada

Izvor: Blic, 20.Apr.2015, 07:12

Za požar u kom je izgorela krovna konstrukcija i oko 400 stolica, prema prvim pretpostavkama, ipak nisu krivi huligani, već instalacije...Imajući u vidu da je stadion na Banjici dom grupe „United force“ - jedne od najekstremnijih navijačkih grupa u Srbiji, logično je da su prve sumnje posle...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.