OLIMPIJSKI ČAS: Jasna Šekarić i Asmir Kolašinac delili lekcije

Izvor: Kurir, 27.Nov.2015, 19:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OLIMPIJSKI ČAS: Jasna Šekarić i Asmir Kolašinac delili lekcije

Prvog dana Međunarodnog sajma sporta u organizaciji Olimpijskog komiteta Srbije organizovan je "Olimpijski čas" na kojem su Jasna Šekarić i Asmir Kolašinac odgovarali na pitanja školaraca.

Učesnicima je bilo zanimljivo da saznaju šta Asmir i Jasna vole da čitaju i koje filmove gledaju.

Interesovalo ih je koliko je teška kugla koju baca Asmir Kolašinac i kada je prvi put pobedio, kao i koliko Jasna često trenira i koliko je puta bila učesnik Olimpijskih >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << igara.

Pored ostalog Asmir je sa učesnicima "Olimpijskog časa" podelio kao zanimljivost da je prvu pobedu u životu ostvario u bacanju koplja, a ne kugle, a Jasna Šekarić pucajući iz puške, a ne pištolja sa kojim je kasnije ovojila pet olimpijskih medalja.

Autor: Kurir sport
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Šekarićeva i Kolašinac odgovarali školarcima

Izvor: B92, 27.Nov.2015

Prvog dana Međunarodnog sajma sporta u organizaciji Olimpijskog komiteta Srbije organizovan je "Olimpijski čas". Učesnicima je bilo zanimljivo da saznaju šta Asmir i Jasna vole da čitaju i koje filmove gledaju. Interesovalo ih je koliko je teška kugla koju baca Asmir Kolašinac i kada je prvi put...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.