Košarkašice Srbije na turniru u Anžeu

Izvor: RTS, 26.Maj.2016, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarkašice Srbije na turniru u Anžeu

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije doputovala je danas u Anže, gde će u naredna dva dana učestvovati na turniru sa domaćom selekcijom Francuske, i Japana.

Srbija se kao evropski šampion direktno kvalifikovala na Olimpijske igre, baš kao i Japan, koji je prvak Azije, dok Francuskinje očekuje kvalifikacioni turnir >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u Nantu od 13. do 19. juna, sa kojeg će još pet ekipa osigurati odlazak u Rio.
Do odlaska u Rio srpske reprezentativke će odigrati i utakmicu u Banjaluci protiv Slovenije 11. juna, a završene pripreme obaviće se tokom jula meseca u Beogradu i na Zlatiboru.
"Pozitivni duh nam ne manjka. Jeste da će ova akcija trajati kratko, ali je zadovoljstvo što smo ponovo zajedno. Odigraćemo dve utakmice, koje će možda u ovom trenutku više odgovarati Francuskinjama, ali ćemo pokušati da izvučemo pozitivne stvari i da se podsetimo naše igre i naših akcija. Prave pripreme nas čekaju u julu, kada krećemo sa ozbiljnim treninzima i ostvarivanjem naših snova u Riju", rekla je srpska košarkašica Dajana Butulija za sajt KSS.
Butulija je dodala da Srbija veoma dobro poznaje i Francusku i Japan, sa kojima su se sastajale i koje su pobeđivale do sada.
Srbija prvu utakmicu u Anžeu igra sutra od 20.00 protiv Japana, dok se u subotu (18.00) sastaje sa Francuskom.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Košarkašice Srbije na turniru u Anžeu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Maj.2016

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije doputovala je danas u Anže, gde će u naredna dva dana učestvovati na turniru sa domaćom selekcijom Francuske, i Japana...Srbija se kao evropski šampion direktno kvalifikovala na Olimpijske igre, baš kao i Japan, koji je prvak Azije, dok Francuskinje očekuje...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.