Ivana Španović juri šesti trofej Dijamantske lige

Izvor: Telegraf.rs, 01.Sep.2016, 06:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivana Španović juri šesti trofej Dijamantske lige

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović u četvrtak će skakati u dalj na finalnom mitingu Dijamantske lige u Cirihu sa namerom da potvrdi prvo mesto.

Španović je ranije obezbedila Dijamantski trofej, pošto ima nedostižnu bodovnu prednost u odnosu na rivale, među kojima su olimpijska šampionka Tiana Bartoleta i srebrna Britni Ris.

Miting u Cirihu biće novi duel te tri skakačice u dalj, koje su >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << osvojile sva tri odličja u toj disciplini na Olimpijskim igrama u Riju.

Španovićeva je ukupno osvojila 56 bodova zahvaljujući pobedama u Šangaju, Oslu, Štokholmu, Lozani, Parizu i drugom mestu u Judžinu, ali i ušla u istoriju jer nijednoj skakačici nije pošlo za rukom da trijumfuje na pet mitinga u sezoni.

Skok u dalj na programu su od 19 sati.

Pogledajte još neke tekstove o Ivani Španović

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

IVANA POMERA GRANICE: Španovićeva u Cirihu na završnom mitingu Dijamantske lige

Izvor: Večernje novosti, 01.Sep.2016

Ivana Španović će večeras od 19.15 imati priliku da pomeri rekord po broju trijumfa u Dijamantskoj ligi tokom jedne sezone NA mitingu u Cirihu, koga s pravom mnogi smatraju najglamuroznijem od svih i koji je u prebogatoj istoriji 25 puta bio podloga za svetske rekorde, Ivana...

Nastavak na Večernje novosti...

Ivana Španović skače u Cirihu za potvrdu prvog mesta

Izvor: RTS, 01.Sep.2016

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović danas će skakati udalj na finalnom mitingu Dijamantske lige u Cirihu sa namerom da potvrdi prvo mesto. . 19.47 – Ivana Španović je prestupila u četvrtoj seriji, što je iskoristila...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.