I Cecina ćerka u provodu sa košarkašima (foto)

Izvor: Svet, 26.Avg.2016, 13:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Cecina ćerka u provodu sa košarkašima (foto)

A photo posted by Splav Bridge Official (@bridge_nightclub) on Aug 25, 2016 at 9:12am PDT


Košarkaši Srbije, osvajači srebrne medalje na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru, zasluženo odmaraju i uživaju u noćnom provodu, pa ovih dana ne silaze sa prestoničkih splavova.
Nakon Aleksandre Prijović, koja se pohvalila da lumpuje sa zlatnim momcima, kao i njenog dragog – Filipa, na red je došla i ćerka Cece Ražnatović, Anastasija.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << /> Ražnatovićeva se ludo zabavljala do kasno u noć, a osmeh na licu govori da je provod bio vrhunski.

A photo posted by A N A S T A S I J A (@raznatovicanastasija) on Aug 24, 2016 at 5:10pm PDT

Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

I Cecina ćerka u provodu sa košarkašima

Izvor: Scandal.rs, 26.Avg.2016

A photo posted by Splav Bridge Official (@bridge_nightclub) on Aug 25, 2016 at 9:12am PDT Košarkaši Srbije, osvajači srebrne medalje na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru, zasluženo odmaraju i uživaju u noćnom provodu, pa ovih dana ne silaze sa prestoničkih splavova. Nakon Aleksandre Prijović,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.