Barsin zaokret - Da li je ovo novi broj devet?

Izvor: Sportske.net, 31.Jul.2016, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsin zaokret - Da li je ovo novi "broj devet"?

Gabrijel Hesus blizu Sitija, pa se Barsa okrenula novom Brazilcu.

I njega ćemo gledati na Olimpijskim igrama u Riju, u pitanju je Luan, napadač Gremija.

Ova "devetka" je bio na meti Lestera, međutim Brazilci su već prodali Đulijana Zenitu i odbili su da pregovaraju sa engleskim šampionom. Ni on nije bio preterano zainteresovan, ali poziv Barse bi promenio sve.

Cena Luana ili Giljemea >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Hezusa de Vijeire kako mu je puno ime je oko 20 miliona evra. Bitno je istaći da nema posrednika, niti ugovora po kome novac dele klub, porodica i menadžeri, situacija je čistija nego kod Gabrijela Hezusa ili "Gabigola" koji su takođe na meti velikih evropskih klubova.

Zbog toga Albert Soler odlazi u Brazil na pregovore, sportski direktor će pokušati tokom Olimpijskih igara da završi posao, a ono što treba reći je da Luis Enrike traži klasičnog napadača, pa se Luan uklapa, on bi bio zamena za "El Pistolera" Suareza.

Onaj drugi Suarez iz Barselone, Denis, koji se vratio u klub bi mogao da bude opcija po boku u napadu, pa će ga "Lučo" koristiti kao zamenu za Mesija, što bi značilo da bi sa Luanom praktično napada bio kompletiran i da bi Asturijac za svaku poziciju napred imao po dva igrača.

Tokom jučerašnjeg dana se spominjao i Mandžukić, ali Juventus i pored dolaska Iguaina ne želi da se odrekne odličnog hrvatskog napadača.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.