ALEKSANDAR KUKOLJ: Ne priznajem ništa osim medalje

Izvor: Kurir, 29.Maj.2015, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ALEKSANDAR KUKOLJ: Ne priznajem ništa osim medalje

idem na odličje koje bi mi donelo što više bodova za normu za Olimpijske igre u Riju 2016.

Srpski džudista Aleksandar Kukolj (24) s nestrpljenjem očekuje početak Evropskih igara, koje će od 12. do 28. juna biti održane u Bakuu (Azerbejdžan).

Pred takmičenje koje se održava prvi put u istoriji naš reprezentativac naglašava da je zacrtao jasan cilj i da dobro zna kakvim će rezultatom biti zadovoljan, a šta bi ga ostavilo neispunjenim.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Očekivanja su najveća kao i pred svako takmičenje. Daću sve od sebe, a realno ništa ispod medalje me ne bi zadovoljilo. Znam da će biti teško - kaže na početku razgovora Kukolj.

Uvek uz kolege iz reprezentacije

HRANIMO JEDNI DRUGE

Aleksandar Kukolj očekuje da s Evropskih igara u Bakuu ponese veliki broj lepih uspomena i najavljuje veliki broj medalja za Srbiju.

- Ne mogu da budem objektivan jer smo prijatelji. Nadam se da ćemo osvojiti bar trideset medalja. Biću uz kolege na svim takmičenjima i maksimalno podržati svakog našeg sportistu. Mi se u olimpijskom selu hranimo energijom pred nastupe - rekao nam je Kukolj.

Pripreme 2019.

HOLANDIJA DOMAĆIN

Na vanrednom zasedanju Generalne skupštine Evropskih olimpijskih komiteta (EOK) u Beleku, jednoglasno je odlučeno da domaćin Drugih evropskih igara 2019. godine bude Holandija.

Holandski olimpijski komitet i Izvršni komitet Evropskih olimpijskih komiteta zajedno će izraditi definitivan sportski, privredni i finansijski plan.

- Holanđani su sastavili veoma uzbudljiv predlog za organizaciju Evropskih igara 2019. godine, koji se savršeno uklapa sa strateškim pristupom EOK. Prioritet su fleksibilnost, održivost i kvalitet. Oduševljen sam što se članstvo EOK složilo s tim - rekao je predsednik Evropskih olimpijskih komiteta Patrik Hiki.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.