Zimska škola za nastavnike iz Vojvodine na FTN-u

Izvor: Radio 021, 14.Jan.2015, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zimska škola za nastavnike iz Vojvodine na FTN-u

Zimska škola za nastavnike iz srednjih škola Vojvodine "NeReLa" održaće se 15. januara u zgradi ITC sa početkom u 10 časova.

U okviru projekta "NeReLa", Fakultet tehničkih nauka organizuje ovu jednodnevnu zimsku školu sa ciljem upoznavanja srednjih škola sa eksperimentima koji su razvijeni na FTN i kod evropskih partnera na projektu.

Školu će otvoriti profesorka Radojka Krneta sa Fakulteta tehničkih nauka iz Čačka, a potom sledi predstavljanje udaljenih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << eksperimenata partnera iz Beograda, Niša, Porta, Kipra i Maribora, kažu organizatori zimske škole i ističu da se očekuje preko 20 učesnika iz srednjih stručnih škola širom Vojvodine, kao što su škole iz Novog Sada, Kanjiže, Bečeja, Subotice, Ade, Kule, Vršca...

Učesnici će imati prilike da dobiju obuku za upotrebu eksperimenata u okviru Tempus projekta "NeReLa", koji se izvode na daljinu, kao i upoznavanje sa udaljenim eksperimentima na partnerskim univerzitetima u zemlji - u Kragujevcu, Beogradu i Nišu.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Škola u okviru Tempus projekta "NeReLa"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jan.2015

Na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu u četvrtak 15. januara, u okviru Tempus projekta "NeReLa", održaće se zimska škola za nastavnike srednjih škola, koja će ih obučiti kako da u svom radu koriste eksperimente koji se izvode na daljinu...Školu će otvoriti prof. Radojka Krneta sa Fakulteta...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.