Partizan lako sa Proleterom

Izvor: S media, 27.Okt.2010, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan lako sa Proleterom

Fudbaleri Partizana plasirali su se u četvrtfinale Kupa Srbije, nakon što su u Humskoj savladali prvoligaša, ekipu Proletera iz Novog Sada rezultatom 3:0.

Strelci za crno-bele bili su Boja u 20, Iliev u 56. i Šćepović u 67. minutu, pred 4.156 gledalaca.

Da će se ovaj susret Partizana i Proletera umnogome razlikovati od prošlogodišnjeg, kada su crno-beli teškom mukom slavili u Novom Sadu (2:1), videlo se na startu utakmice. Izabranici Aleksandra Stanojevića >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << stavili su do znanja da će ići na to da protivniku daju što više golova.

Igrao se 20. minut, kada je Moreira proigrao Stevanovića, a ovaj dobro centrirao ka Boji, kome nije bilo teško da pogodi mrežu - 1:0.

Do kraja poluvremena šampion Srbije je vršio žestok pritisak na odbranu Proletera, koja je nekako uspela da sačuva svoju mrežu.

Međutim, već posle 11 minuta u nastavku igre, Partizan je stigao do 2:0. Brašanac je dobro povukao kontranapad, izbacio Boju na levoj strani, čiji je šut završio na desetak metara od gola, a Iliev je samo prosledio loptu u levi golmanov ugao.

Na semaforu je stajalo 3:0 u 67. minutu. Opet je Brašanac povukao loptu kroz sredinu, odigrao dupli pas sa Šćepovićem ispred kaznenog prostora Novosađana, a mladom napadaču je ostalo samo da kruniše dobru akciju.

Imali su domaći priliku da još ubedljivije reše meč, ali su na kraju morali da se zadovolje sa tri lopte u mreži Proletera.

Kup Srbije: Vojvodina jedva

Moreira za primer

JSL: Crno-bela Boja (VIDEO)

PARTIZAN - PROLETER 3:0

Stadion: Partizana. Gledalaca: 4.156. Sudija: Igor Paunović. Strelci: Boja 19, Iliev 56, Šćepović 67. minutu za Partizan.

PARTIZAN: Živković, Stevanović, Kizito, Jovanović, Savić, Medo, Brašanac, Davidov, Moreira (od 70. Petrović), Boja (od 75. Bogunović), Iliev (od 61. Šćepović).

PROLETER: Ivanović, Lazarević, Đorđević, Paripović, Žigić, Glogovac, Rašiovan, Đorić, Damjanović (od 68. Mojović), Sekulić (od 46. Čičak), Kovačević.

(Foto: FK Partizan)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KUP: Veče napadača u Humskoj

Izvor: Mondo, 27.Okt.2010

Partizan lako izašao na kraj (3:0) sa Proleterom iz Novog Sada, koji ga je prošle sezone baš namučio u Kupu. Boja, Iliev i Šćepović strelci za crno-bele.

Nastavak na Mondo...

Zvezda ponovo u pobedničkom ritmu

Izvor: Sportske.net, 27.Okt.2010

Crveno-beli brzo preboleli poraz u derbiju i pred više od 4.000 gledalaca na Marakani večeras ubedljivo savladali čačanski Borac rezultatom 4:0, za plasman u četvrtfinale Kupa Srbije. Golom Milovanovića, Zvezda povela u 11. minutu, seriju nastavili dvostruki strelac Kaluđerović i Aval Isah.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.