Šta je zajedničko Anđelini Džoli i Jeleni Đoković?

Izvor: Mondo, 24.Okt.2014, 10:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta je zajedničko Anđelini Džoli i Jeleni Đoković?

Suprugu Novaka Đokovića porodio lekar koji je porađao Anđelinu Džoli i Sandru Meljničenko

Foto: YouTube

 Sin Jelene i Novaka Đokovića došao je na svet u klinici "Lenval", najvećoj u Nici, gde su rođeni i blizanci Anđeline Džoli i Breda Pita, odnosno ćerkica Sandre i Andreja Meljničenko.

"Novak je želeo >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da Jelena i beba budu u sigurnim rukama, zato je i odlučio da o Jeleninoj trudnoći brine najbolji tim lekara i da se porodi u najboljoj klinici u Francuskoj. Doktor koji je porodio Jelenu pre nje je porađao Sandru Meljničenko, ali i Anđelinu Džoli, koja je na svet donela blizance", kaže neimenovani izvor za list "Alo".

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Šta je zajedničko Anđelini Džoli i Jeleni Đoković?

Izvor: Vesti-online.com, 24.Okt.2014

Suprugu Novaka Đokovića porodio lekar koji je porađao Anđelinu Džoli i Sandru Meljničenko...U rangu sa Anđelinom Džoli: Jelena Đoković.. ..Sin Jelene i Novaka Đokovića došao je na svet u klinici "Lenval", najvećoj u Nici, gde su rođeni i blizanci Anđeline Džoli i Breda Pita, odnosno...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.