Sreći nema kraja: Stefan je naše najveće blago

Izvor: Svet, 25.Okt.2014, 11:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sreći nema kraja: Stefan je naše najveće blago

“Mojoj sreći nema kraja. Moja ikona je rodila naslednika”, tim rečima svoju sreću, nakon rođenja sina bračnog para Đoković, opisuje Milosav Radisavljević (77), Jelenin deda koji živi u Ljigu i za kojeg je supruga našeg najboljeg tenisera izuzetno vezana.
“Stefan je prvo praunuče i priznajem da sam priželjkivao da Jelenino prvo dete bude dečak! Time je naša velika porodica dobila najveće blago! Jelena je, otkad se rodila, posebna, naša mezimica i >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << dete kakvo se samo poželeti može. Svi znaju da je ona moja ikona i da je tako zovem odmalena, pa i Novak, kada Jelena i on dolaze u Ljig, još s vrata uzvikuje: „Deda, evo tvoje ikone“”, razdragan je Milosav, koga svi u Ljigu zovu Losa.
Njegova kuća u Ljigu u četvrtak veče bila je puna ljudi. Rođenje Stefana bio je najradosniji povod za čašćavanje koje je nastavljeno i juče „pošto je familija velika, a tu su bili i mnogobrojni prijatelji i komšije, jer moju mezimicu ceo Ljig voli“.
“Svi su oduševljeni i čestitaju mi, a meni je srce puno! Jedva čekam da se čujem s Jelenom, da joj i lično čestitam i poželim sreću. Ćerka i zet su sada uz nju, najvažnije je da je sve prošlo u najboljem redu i da su oboje dobro. Moja ikona će biti divna majka! Ne znam nikog ko više voli decu i trudi se oko njih. Njen humanitarni rad svih ovih godina to potvrđuje, pomogla je u obnovi škole u Kadinoj Luci, gde je često bila kao dete… Praunuče mi daje novu radost i snagu za život, ne mogu da dočekam da ih sve vidim u svom domu”, kaže deda Milosav, dok ponosno pokazuje Jelenine fotografije, posebno onu kada je diplomirala, ali i specijalni Novakov poklon – reket i lopticu s Rolan Garosa uz poruku „za deda Losu“.
Zdravlje ga, kako kaže, „služi da kucne o drvo“, pa je aktivan i u ljiškom Udruženju penzionera. Tenis mu je, uz fudbal, „omiljeni sport još od vremena Nikole Pilića“ i podseća da je i Jelena u osnovnoj školi trenirala tenis.
Izvor: Blic
Foto: Life Content
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DEDA JELENE ĐOKOVIĆ: Moja ikona je rodila naslednika! Stefan je naše blago!

Izvor: Kurir, 25.Okt.2014

Stefan je prvo praunuče i priznajem da sam priželjkivao da Jelenino prvo dete bude dečak! Time je naša velika porodica dobila najveće blago, rekao je Milosav Radisavljević..Milosav Radisavljević (77), deda Jelene Đoković koji živi u Ljigu i za kojeg je supruga našeg najboljeg tenisera Novaka...

Nastavak na Kurir...

DEDA JELENE ĐOKOVIĆ: Moja ikona biće divna majka, Stefan je naše najveće blago!

Izvor: Press, 25.Okt.2014

Milosav Radisavljević (77), deda Jelene Đoković koji živi u Ljigu i za kojeg je supruga našeg najboljeg tenisera Novaka izuzetno vezana, presrećan je zbog rođenja praunuka Stefana . "Stefan je prvo praunuče i priznajem...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.