RG: Đoković danas prvi put igra protiv Kokinakisa

Izvor: Radio 021, 30.Maj.2015, 09:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RG: Đoković danas prvi put igra protiv Kokinakisa

Novak Đoković sastaje se danas sa Australijancem Tanasijem Kokinakisom u trećem kolu Rolan Garosa.

Meč osmine finala drugog Grend slem turnira sezone, biće prvi susret srpskog i australijskog tenisera. Duel Đokovića i Kokinakisa je drugi po redu na "Filip Šatrije" stadionu, i ne bi trebalo da počne pre 12 časova i 30 minuta.

Na terene će danas izaći i Rafael Nadal i Endi Marej. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Nadal će igrati treći meč po redu na terenu "Suzan Leglen", a protivnik mu je Rus Andrej Kuznjecov, dok će Marej na istom terenu otvoriti program u 11 časova duelom sa Nikom Kirjosom i Australije.

U ženskoj konkurenciji, Serena Vilijams će se sastati sa Vikrotijom Azazenkom, dok će Petra Kvitova snage osmeriti sa Irinom-Kamelijom Begu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.