Novaku Đokoviću dodeljena Nagrada oslobođenja Nikšića

Izvor: Blic, 11.Sep.2015, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novaku Đokoviću dodeljena Nagrada oslobođenja Nikšića

Ovodogišnja Nagrada oslobođenja Nikšića dodeljene je teniserskom asu Novaku Đokoviću „za postignute vrhunske rezultate u oblasti profesionalnog sporta", prenose mediji u Crnoj Gori.

Žiri za dodelu tradicionalnog priznanja je, kako je saopšteno, odlučio da se nagrada dodeli i preduzetniku Radomiru Kovačeviću za zasluge i iskazan društveno odgovoran odnos u podršci i realizaciji niza kapitalnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << projekata u opštini Nikšić.

Nagrada se dodeljuje svake godine za praznik opštine - 18. septembar i to za najviše zasluge i postignute rezultate u teorijskom i praktičnom radu i delovanju u svim oblastima ljudskog stvaralaštva kojima se doprinosi razvoju Nikšića.

To priznanje može da pripadne pojedincima i pravnim licima sa teritorije opštine Nikšić, ali i pojedincima koji ne žive na toj teritoriji ukoliko njihova ostvarenja imaju poseban značaj za tu crnogorsku opštinu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.