Novak čestitao Vaskrs i primio nagradu u Madridu

Izvor: RTS, 01.Maj.2016, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak čestitao Vaskrs i primio nagradu u Madridu

Prvom reketu sveta, Novaku Đokoviću, u Madridu je uručena nagrada "Marka Lejenda", koja se dodeljuje najboljim sportistima.

"Veoma sam ponosan što sam ovogodišnji dobitnik nagrade 'Marka Lejenda', koja se u Španiji dodeljujenajboljim sportistima. Ceo svoj život posvetio sam sportu i postigao značajne rezultate, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << uvek se osećam tako zahvalno kada se nađem među sjajnim sportistima, pravim legendama našeg vremena. Hvala vam, mnogo mi znači ovo priznanje posebno na današnji dan", poručio je Novak preko Fejsbuka.
Đoković je tom prilikom čestitao Vaskrs svim pravoslavnim vernicima.
"Hristos voskrese, neka vas mir, zdravlje i ljubav prate na svakom koraku", napisao je Novak.

Đoković
je slobodan u prvom kolu mastersa u Madridu, a u drugom čeka boljeg iz meča između Nikolasa Almagra i Borne Ćorića.
Đoković u Madridu igra prvi put od 2013. godine.  
 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Španci su odlučili " Novak je 'Legenda'

Izvor: B92, 02.Maj.2016, 08:23

Prvi teniser sveta Novak Đoković dobio je u nedelju trofej 'Legenda' koji španska "Marka" dodeljuje najboljim sportistima u istoriji. Nagrada se dodeljuje najboljim profesionalcima u svim sportskim oblastima, a Novak je osmi teniser koji je zaslužio.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.