Novak: Moj san  zlato u Riju

Izvor: B92, 24.Nov.2014, 00:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak: Moj san " zlato u Riju

Prvi teniser sveta Novak Đoković kaže da želi da osvoji zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru 2016. godine.

“To je jedan od mojih najvećih snova. Volim Rio i volim Brazil. Bio sam tamo samo jednom, kada sam sa Gugom (Gustavom Kuertenom) igrao revijalni meč. Bilo je to jedno od mojih najboljih iskustava. Publika je bila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << veoma gostoljubiva“, rekao je Đoković.

Novak već ima jednu medalju sa olimpijskih igara – 2008. godine u Pekingu osvojio je bronzu. Četiri godine kasnije u Londonu završio je na četvrtom mestu posle poraza od Marija i Del Potra.

“Brazilci vole sport. Mundijal je bio uspešan, a sada će organizovati OI. Jedva čekam“, dodao je srpski teniser.

Đoković je 2014. godinu završio sa skorom 61-8, osvojio je sedam titula i treći put u karijeri završio je sezonu na prvom mestu na svetu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOVAK O JEDNOM OD SNOVA: Želim da donesem Srbiji zlato na OI u Riju

Izvor: Kurir, 24.Nov.2014

Đoković je na OI u Pekingu osvojio bronzu, dok je u Londonu 2012. ostao bez odličja..LONDON - Najbolji teniser sveta Novak Đoković izjavio je da želi da osvoji zlatnu medalju za Srbiju na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru 2016. godine...Najbolji teniser sveta je 2008. na OI u Pekingu osvojio...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.