Keš: Teško je ne tipovati na Novaka, ali...

Izvor: B92, 10.Jan.2017, 09:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Keš: Teško je ne tipovati na Novaka, ali...

Pat Keš, nekada četvrti teniser sveta, rekao je da je jasno ko su najveći favoriti na predstojećem Australijan openu.

Keš je istakao da će se borba voditi između dvojice najboljih tenisera današnjice – Endija Marija i Novaka Đokovića.

„Teško je ne tipovati na Đokovića, zar ne? Ali već sam rekao da mu se Endi Mari približava i da zaslužuje da bude broj 1. O najboljem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je odlučivao jedan meč, poslednji u prošloj sezoni“, rekao je Keš.

Iako je Novak slavio u prvom okršaju u 2017. i ima šansu da već posle Melburna bude prvi, ali onda sledi paklenih nekoliko meseci.

„Mislim da će držati čelo ATP liste još neko vreme i Đokovićev posao je da ga svrgne. Međutim, kada Endi krene, gotovo je nemoguće zaustaviti ga, što smo videli prošle godine. Polufinale i finale su doneli neverovatan tenis.

Ipak, trenutno je Britanac ispred Srbina.

„Mari je mentalno konstantniji, izgleda opuštenije. Imao je neverovatnu prošlu sezonu i on će biti čovek kojeg treba pobediti. On je taj koji treba nešto da dokaže – ima sjajnu karijeru, ali još nije prebacio tu ’magičnu’ granicu na Australijan openu i Rolan Garosu, a ja neću biti iznenađen da ga vidim kako podiže trofeje na oba turnira ove godine“, zaključio je Keš.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Povezane vesti

PET KEŠ PROGNOZIRA UOČI STARTA AUSTRALIJAN OPENA: Teško je ne tipovati na Đokovića

Izvor: Kurir, 10.Jan.2017

...Marej je prvi teniser sveta, dok je Đoković drugi na ATP listi Njih dvojica su nedavno igrala u finalu turnira u Dohi, a Đoković je pobedio posle velike borbe..Đoković brani titulu u Melburnu, pošto je prošle godine u finalu pobedio Mareja.."Teško je ne tipovati na Đokovića, zar ne? Međutim,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.