Izbegnut skandal: Đoković zbog bizarne situacije mogao da propusti Vimbldon

Izvor: Vesti-online.com, 27.Jun.2016, 07:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izbegnut skandal: Đoković zbog bizarne situacije mogao da propusti Vimbldon

Novak Đoković u ponedeljak, duelom protiv Džejmsa Vorda, počinje odbranu trona na Vimbldonu i kreće u pohod na kalendarski Grend slem za koji mu još fale titule u Londonu i Njujorku.

Međutim, malo je nedostajalo da Đoković uopšte ne učestvuje na trećem Grend slemu i to zbog svoje nepažnje koja je mogla skupo da ga košta.

Kako prenosi Dejli Mejl srpskom teniseru je, za njegovo dobro, zabranjeno da vozi bicikl po kompleksu Ol-Ingland kluba >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << pošto je tokom prošle nedelje malo nedostajalo da se sudari sa vozilom koje dostavlja namirnice.

Zvaničnici su Novaku objasnili da bi bila prava katastrofa da je zbog eventualnog udesa morao da preskoči učešće na Vimbldonu i da bi ceo slučaj na kraju mogao da završi na sudu.

Kako prenosi Dejli Mejl Đoković nije bio srećan zbog ovakve odluke jer po njegovom mišljenju nije prekršio pravila.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   London,   Nju Jork

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.