Grobari poručili Đokoviću: Plati porez

Izvor: Sportal.rs, 01.Mar.2015, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grobari poručili Đokoviću: Plati porez

Novak Đoković je uživo gledao košarkaški "večiti derbi", a u jednom trenutku našao se na udaru navijača Partizana. Međutim, najbolje plasirani svetski teniser je rekao da se zbog prozivki ne oseća neprijatno. Đoković se već odavno izjasnio kao navijač crveno-belih.

- Navijam za Zvezdu, ali nije da mrzim Partizan. Za >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << Partizan navijam u svim utakmicama osim kada igra protiv Zvezde. Kad sam bio mlađi sam igrao tenis za Partizan, tako da nemam problem - rekao je Đoković, prenosi Beta.

Đoković je sa drugim srpskim teniserom Viktorom Troickim, koji navija za Partizan, zajedno pratio utakmicu između dva košarkaška kluba u "Pioniru". Njih dvojica će narednog vikenda igrati za Srbiju protiv Hrvatske u Dejvis kupu u Kraljevu, a kako je Đoković rekao, brzo se dogovorio sa Troickim da uživo isprate susret dva košarkaška kluba.

- Ko izgubi, vodi na piće - kazao je Đoković uz osmeh.

Tokom meča, deo navijača Partizana provocirao je Đokovića da "plati porez", a najbolji teniser sveta, koji živi u Monte Karlu, rekao je da mu nije neprijatno zbog tih povika. Najbolji srpski sportista je dodao da se odlično oseća u "Pioniru", s obzirom na to da nema mnogo prilika da uživo gleda košarkaši "večiti" derbi.

- Ovo mi je prvi derbi posle mnogo godina. Ovo je doživljaj za mene, jer nije isto uživo i preko TV-a - kazao je Đoković i dodao da uživa gledajući duel Zvezde i Partizana i da mu je drago što nema nasilja.

- Gledam i navijam, nisam stručan da cenim kvalitet dva tima. Momci daju sve od sebe, vidi se da vole svoj klub i tako treba da bude. Niko ne podržava nasilje, nema ga i sve je u najboljm redu - rekao je prvi teniser sveta.

(Foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Večiti derbi

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.