Fondacija Novak Đoković uručila paketiće

Izvor: RTS, 21.Dec.2014, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fondacija "Novak Đoković" uručila paketiće

Fondacija "Novak Đoković" uručila je novogodišnje paketiće deci iz hraniteljskih porodica Centra za porodični smeštaj i usvojenje iz Kragujevca.

Značajnom donacijom Fondaciji, koja je omogućila poklone za 157 mališana uzrasta od tri do 10 godina, pomogla je i kompanija C&A, prenosi Tanjug.

U svečanoj sali Osnovne škole "Stanislav Sremčević", priređen je zanimljiv program i dvočasovna animacija u kojoj su učestvovala i dva Deda Mraza.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
Maja Jovanović, projekt menadžer "Fondacije Novak Đoković", rekla je ovom prilikom da Fondacija drugu godinu za redom nastavlja saradnju sa Centrom za porodični smeštaj i usvojenje.

"Prošle godine smo usrećili mališane iz hraniteljskih porodica u Beogradu, a ove godine u Kragujevcu gde smo doneli poklone za još veći broj dece", navela je Jovanović, istakavši da je najmlađima koji žive u hraniteljskim porodicama, kao i hraniteljima, potrebna puna podrška i Centar posebnu pažnju posvećuje njihovim potrebama i potencijalima.

Fondacija finansira projekat "Podrška porodicama u riziku" koji služi da ojača porodicu i izbegne izmeštanje dece, kao i programe urgentnog hraniteljstva.

U kompaniji C&A kažu da je socijalna odgovornost važan i neizostavan deo njihove poslovne folozofije, a da je osnovni cilj stvaranje ili poboljšanje uslova života i školovanja dece.

Slaviša Sorak, direktor Centra za porodišni smeštaj i usvojenje Kragujevac, rekao je da u realizaciji zaštite dece bez roditeljskog staranja ima mnogo izazova, zbog čega, dodao je, niti žele, niti mogu sami.

"Fondacija Novak Đoković" je jedan od naših partnera i kao društveno odgovorno udruženje prepoznalo je našu viziju i pomaže da realizujemo našu misiju", istakao je Sorak, zahvaljujući se u ime svih 500 dece i 400 hraniteljskih porodica kojima aktuelno pružamo podršku.

Pored kompanije C&A,, akciju dodele novogodišnjih paketića, podržali su i prijatelji Fondacije: "City Express", "Soko Štark", "Lavirint", JRJ- Moj izdavač, "Grafik centar", Čigra - Studio za animaciju dece, saopšteno je iz "Fondacije Novak Đoković".
Pogledaj vesti o: Nova godina,   Kragujevac

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Paketići i u hraniteljske porodice

Izvor: B92, 21.Dec.2014

Fondacija Novak Đoković uručila je novogodišnje paketiće za 157 dece iz hraniteljskih porodica Centra za porodični smeštaj i usvojenje iz Kragujevca...Za mališane uzrasta od 3 do 10 godina, je u svečanoj sali Osnovne škole "Stanislav Sremčević" priređen je zanimljiv program i dvočasovna...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.