(FOTO) ZATO JE NAJVECI Evo sta je Novak prvo uradio nakon velicanstvenog trijumfa u Melburnu

Izvor: medio.rs, 01.Feb.2016, 11:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) ZATO JE NAJVECI Evo sta je Novak prvo uradio nakon velicanstvenog trijumfa u Melburnu

Najbolji teniser sveta Novak Đoković nakon velike šeste po redu pobede na Australian Openu obišao je humanitarnu organizaciju Melbourne City Mission koja pomaže nekim od najugroženijih grupa dece iz Melburna, igrao se sa njima i donirao u ime svoje fondacije 20.000 dolara kao podršku njihovom radu.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Australian Open

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(FOTO) I MAČKE VOLE NOLETA: Persijanac pratio kako Đoković gazi Mareja!

Izvor: Kurir, 01.Feb.2016

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, na ovogodišnjem finalnom okršaju u Melburnu imao je podršku jednog posebnog navijača...Srpski teniser je u nedelju je po šesti put u karijeri podigao trofej namenjen šampionu Otvorenog prvenstva Australije, pobedivši u finalu Britanca Endija Mareja sa 3:0...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.