Evo zašto je Novakov sin dobio ime Stefan

Izvor: 24sata, 23.Okt.2014, 00:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo zašto je Novakov sin dobio ime Stefan

Novak i Jelena Đoković su smislili ime za bebu čim su saznali da će biti muško. Kako saznajemo, nisu se vodili ni tradicijom ni precima, već činjenicom da im se ime Stefan sviđa, a po horoskopu će uvek biti u senci oca.

BEBA - Stefan je ime grčkog porekla, koje su nosili mnogi svetski kraljevi. Potiče od reči "stephanos", koja označava venac ili krunu, a značenje se može proširiti i na „onog koji je ovenčan".

Ovako su Đokovići objavili da se Jelena >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << porodila (FOTO)

- Jelena i Novak se nisu dugo premišljali oko imena. Čim su saznali da je dečak, doneli su odluku da bude Stefan. Vole to ime i ono nema veze sa porodičnim stablom ili tradicijom, samo im se mnogo dopalo - rekao je za „24 sata" izvor blizak paru.

Ovako su Đokovići objavili da se Jelena porodila (FOTO)

Jelena se porodila u utorak u kasnim popodnevnim časovima u jednoj francuskoj privatnoj klinici. Novak je bio uz nju, kao i Jelenina porodica, mama Vera i tata Miomir, i sestra Marija Ristić.

Novakov otac Srđan juče oko 13 sati došao je u restoran "Novak" da ruča. Telefon nije prestajao da mu zvoni, a čestitke su pristizale i od gostiju koji su se zatekli u restoranu.

- Mali Stefan je rođen u znaku Vage sa podznakom Raka. Vladar horoskopa Mesec ukazuje da će biti vezan za svoju zemlju Srbiju, kao i za porodicu. Majka je, takođe, centar njegovog sveta. Naslediće očev smisao za humor, glumu i talenat za sport. Dosta će putovati u potrazi za podsticajima. Humani deo ličnosti će preovladavati. Uspeh u sportu je očigledan ali nije nešto što će ga potpuno ispuniti. Posvetiće se obrazovanju i humanitarnim projektima. Uvek će biti u senci oca koga je teško nadmašiti. Naslediće očeve probleme sa kičmom još tokom mladosti - rekao nam je astrolog Vladimir Vlajić.

Novakov otac Srđan juče oko 13 sati došao je u restoran "Novak" da ruča. Telefon nije prestajao da mu zvoni, a čestitke su pristizale i od gostiju koji su se zatekli u restoranu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

Zašto baš Stefan: Ovim su se rukovodili Đokovići prilikom izbora imena za sina

Izvor: Svet, 23.Okt.2014

Najbolji teniser na svetu Novak Đoković i njegova supruga Jelena svom prvencu dali su ime Stefan koje simboliše onog koji je ovenčan.. Još su stari Rimljani kazali „Nomen est omen“, što u bukvalnom prevodu znači da ime karakteriše čoveka. Stefan je ime grčkog porekla, koje su nosili mnogi...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.