ENGLEZI BAŠ NE VOLE NOVAKA: Đokovića zbog Federera izbacili sa centralnog terena na Vimbldonu

Izvor: Kurir, 05.Jul.2015, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ENGLEZI BAŠ NE VOLE NOVAKA: Đokovića zbog Federera izbacili sa centralnog terena na Vimbldonu

Iako je ubedljivo najbolji teniser sveta i aktuelni šampion Vimbldona, Novak Đoković neće u ponedeljak igrati na centralnom terenu "Ol Ingland kluba".

Organizatori su meč osmine finala između Đokovića i Južnoafrikanca Kevina Andersona postavili kao treći na terenu broj jedan!

Prethodno će na ovom terenu igrati Marija Šarapova i Zarina Dijas, odnosno Sten Vavrinka i David Gofan, a program >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << počinje u 14 časova. Đokovićev meč očekuje se oko 17.30.

Zaista je čudna odluka organizatora da Đoković ne igra na centralnom terenu i da tu postavi mečeve Endija Mareja i Rodžera Federera.

Program će od 14 časova otvoriti duel sestara Serene i Venus Vilijams, a zatim će na teren Endi Marej i Ivo Karlović. I dok se odluka da domaći teniser igra na centralnom terenu i može donekle prihvatiti kao očekivana, potpuno je neshvatljivo da meč između Rodžera Federera i Roberta Bautiste Aguta, koji zatvara program, ima prednost u odnosu na nastup prvog tenisera sveta.

Od srpskih predstavnika u ponedeljak će na teren Viktor Troicki, čiji meč protiv Vaseka Pospišila počinje u 12.30 na terenu broj 12.

Jelena Janković će igrati drugi meč (ne pre 14 časova) na terenu broj tri protiv Agnješke Radvanjske.

Od 14.00 Nenad Zimonjić i Marcin Matkovski igraće u trećem kolu protiv Pjera Ugea Erbera i Nikolasa Maua na 11. terenu.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.