Đoković žali jer je sam sebi zakomplikovao život, novi duel u večernjem terminu

Izvor: Blic, 31.Mar.2015, 10:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković žali jer je sam sebi zakomplikovao život, novi duel u večernjem terminu

Novak Đoković će protiv Aleksandra Dolgopolova u utorak igrati meč osmine finala turnira u Majamiju, a ovaj okršaj neće početi pre 22 časa.

Na glavnom stadionu program počinje u 17 časova duelom Tomaš Berdih - Gael Monfis, posle toga će na teren Andrea Petković i Karolina Pliškova, zatim Kevin Anderson i Endi Marej, a onda i Novak Đoković i ukrajinski teniser.

Novak je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u prethodnom kolu eliminisao Stiva Darsisa sa 6:0, 7:5, a ovaj meč je u ponedeljak počeo oko 23.15, pošto se odužio okršaj Žeremija Šardija i Miloša Raonića.

"Znam dobro kako igra Dolgopolov, znam šta da očekujem. Nadam se i da ću biti spreman da dobro započnem meč kao u prva dva duela, i da ću koncentraciju zadržati do kraja. Protiv Darsisa sam sam sebi zakomplikovao život u drugom setu, ali na kraju, računa se samo pobeda", rekao je Đoković posle duela sa Belgijancem.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Bez padova nema uzleta

Izvor: Politika, 31.Mar.2015

I protiv Darsisa Đoković dobio prvi set sa nulom, a u drugom se spasavao: 6:0, 7:5. – Dolgopolov prošlogodišnji junak američkih turnira. – Izner izbacio Dimitrova, Tim najmlađi u osmini finala..Sinoć su počeli mečevi osmine finala masters turnira u Majamiju. U kasnim satima po našem vremenu...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.