Đoković je kupio i TREĆI stan u Americi – u najluksuznijem delu Majamija! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 24.Jan.2017, 02:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković je kupio i TREĆI stan u Americi – u najluksuznijem delu Majamija! (VIDEO)

Nedavno je objavljeno da je najbolji srpski teniser Novak Đoković kupio dva stana na Menhentnu,u najlepšem delu Njujorka. Ali to nije bila jedina kupovina nekretnina u poslednje vreme.

Svetski mediji prenose da je Đoković pre nekoliko meseci kupio i stan u Majamiju, u elitnom kompleksu Ejti seven Park, u jednoj od zgrada za koju je arhitektnosnko rešenje osmilislio Italijan Renco Pijano.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs <<
- Sviđa mi se dizajn ove dve zgrade i njihova lokacija je fantastična. I Njujork i Majami su mi destinacije svake godine i biće baš dobro što ću imati svoje mesto gde da se vratim - rekao je Novak.

A radi se o kompleksu na Majami biču - 70 stanova na 18 spratova, sa balkonima koji od 60 do 90 odsto imaju prelep pogled na okean.



Još fotografija i informacija o luskuznom kraju u Majamiju naći ćete klikom >>> OVDE.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis,   Nju Jork

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

JOŠ JEDNA LOKACIJA: Posle Menhetna, Nole kupio stan u Majamiju od kojeg zastaje dah (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2017

Najbolji srpski teniser kupio nekretninu na drugoj lokaciji u SAD...Nedavno je objavljeno da je najbolji srpski teniser Novak Đoković kupio dva stana na Menhentnu, u najlepšem delu Njujorka. Ali to nije bila jedina kupovina nekretnina u poslednje vreme...VELIKA ŠTETA: Olga Danilović izgubila u dublu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.