Nastavak u 13.00: Može li Novak kao protiv Andersona?

Izvor: B92, 02.Jul.2016, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavak u 13.00: Može li Novak kao protiv Andersona?

Srpski teniser Novak Đoković i Amerikanac Sem Kveri u subotu od 13 časova nastaviće meč trećeg kola Vimbldona, koji je započet u petak.

Pri rezultatu 2-0 (7:6, 6:1) u setovima za Amerikanca, meč na Terenu 1 prekinut je zbog kiše.

Posle njih na teren će Alis Korne i Medison Kiz, a zatim sledi meč između Nika Kirjosa i Felisijana Lopesa.

Program na Centralnom terenu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << počinje u 14 časova po našem vremenu, susretom između Simone Halep i Kiki Bertens. Zatim slede mečevi Džon Milman – Endi Mari, odnosno Džek Sok – Miloš Raonić.

Ukoliko vremenski uslovi dozvole na teren će i Nenad Zimonjić. On će u paru sa Radekom Štepanekom igrati u provm kolu protiv Stiva Džonsona i Sema Kverija. Njihov meč raspoređen je na Teren 7 i četvrti je po redu.

Na Terenu 10 druge po redu trebalo bi da nastupe u paru Jelena Janković i Aleksandra Krunić protiv Lare Aruabarene i Danke Kovinić u okviru prvog kola dubla.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MEČ DANA: Šta od sporta nude televizije?

Izvor: Telegraf.rs, 02.Jul.2016

Subota je, mnogi od vase ne rade i, ukoliko vas mrzi da dan provedete u prirodi, možete pored TV ekrana...Jer, od 11 časova kreće bogat program. Zagrejavanje uz formulu i fudbal na pesku, a zatim nastavak meča Novak Đoković - Sem Kveri. Podsetimo, Amerikanac vodi 2:0 u setovima...Za kraj, spektakl....

Nastavak na Telegraf.rs...

VIDEO: Loše vesti iz Londona, Novak kao da ne veruje u preokret

Izvor: Vesti-online.com, 02.Jul.2016

Novak Đoković i Sem Kveri nastaviće u 13 časova meč 3. kola Vimbldona, a vasti i snimci koji stižu iz Londona nisu ohrabrujući...Naime, izveštači sa lica mesta tvrde da je srpski teniser prilično bezvoljan na jutarnjem treningu pred nastavak duela i da njegov govor tela nije takav da može...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.