Čeka se spektakl na Artur Ešu: Novak protiv Mareja u četvrtak u tri posle ponoći

Izvor: Blic, 02.Sep.2014, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čeka se spektakl na "Artur Ešu": Novak protiv Mareja u četvrtak u tri posle ponoći

Novak Đoković igrće četvrtfinalni derbi US opena protiv Endija Mareja u četvrtak ne pre tri časa, objavljeno je na zvaničnom sajtu tog turnira.

Đoković će igrati na stadionu "Artur Eš", a prvi teniser sveta i Marej će na teren izaći posle okršaja Serene Vilijams i italijanske predstavnice Flavije Penete koje počinju tačno u jedan čas posle ponoći.

Istog dana, samo u dnevnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << terminima, na istom terenu igraće Viktorija Azarenka protiv Katarine Makarove, a nakon toga Stanislas Vavrinka i Kei Nišikori će ukrstiti rekete.

To je sve u singl konkurenciji što je zakazano za četvrtak što se tiče seniora, dok će juniori na Grendstendu odigrati svoje mečeve.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.