Takmičenje Zlatne ruke u pripremanju poslastica

Izvor: JužneVesti.com, 23.Feb.2015, 10:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Takmičenje "Zlatne ruke" u pripremanju poslastica

Poslastičari iz zemlje i inostranstva 7. marta od 10 sati na niškom Sajmištu boriće se za nagrade na 9. Međunarodnom takmičenju u pripremanju torti i kolača „Zlatne ruke 2015“.

Takmičenje će biti organizovano u više kategorija, a ove godine se očekuje i dolazak učesnika iz Bugarske, Grčke, Crne Gore i Makedonije.

O tome ko ima „zlatne ruke“ odlučivaće stručni >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << žiri.

Organizatori iz Udruženja ugostiteljskih i turističkih poslenika Niš pozivaju zainteresovane da se do kraja februara prijave lično u Udruženju u Ulici Branka Krsmanovića broj 3 ili elektronskom poštom na adresu udruzenjeutp@open.telekom.rs.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Praznik torti u Nišu

Izvor: JuznaSrbija.info, 23.Feb.2015

Niš će devetu godinu zaredom biti domaćin majstorima poslastica, torti i kolača. Tradicionalno "Takmičenje u pripremanju torti i kolača Niš 2015". biće održano 7. marta na niškom Sajmištu u organizaciji Udruženja ugostiteljskih i turističkih poslenika Niša...Očekuje se učešće, do sada...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.