Vudiju Alenu se dopala naša muzika

Izvor: Blic, 19.Avg.2014, 21:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vudiju Alenu se dopala naša muzika

Sastav Mop Mop, koji predvodi italijanski muzičar, producent, kompozitor i DJ Andrea Benini a koji je nastupio na ovogodišnjem “Nišvilu“, već je stekao reputaciju jednog od najoriginalnijih sastava na “ničijoj zemlji” između džeza, fanka, latino muzike i “italijanskog postmodernizma”. Članovi sastav "Mop Mop" na Nišvilu

Nedavno je privukao i dodatnu pažnju, kada je njihova kompozicija >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ”Three Times Bossa“ uvršten u soundtrack filma Vudija Alena “Rimu, s ljubavlju” (2012).

- U životu je jako bitno biti na prvom mestu u pravo vreme. Na promociji naše prve ploče 2006.godine upoznali smo se sa jednom devojkom koja se kasnije postala muzički urednik Vudija Alena. Kada su pravili ovaj film ona se setila nas i promocije naše prve ploče, rekavši da je to baš zvuk koji traže. Zamolila nas je da joj pošaljemo ploču. Sećam se da je Andrea jednog jutra dobio mejl i rekao: „Mi smo u filmu“. Veoma je bitno imati sreću u životu, ispričao je klavijatirstra Aleksandro Treba koji je sa Beninijem komponovao numeru.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.