Zvezde se sprdale...

Izvor: Mondo, 20.Feb.2017, 10:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezde se sprdale...

Tim Zapada trijumfovao u još jednoj rekordno efikasnoj NBA Ol star utakmici, a krilnom centru Nju Orleans Pelikansa pripale su individualne počasti.

Treća uzastopna pobeda Zapada u Ol star meču, ovog puta na "domaćem" parketu!

Posle Njujorka 2015. (163:158) i Toronta 2016. godine (196:173), Vestbruk, Durent i ekipa slavili su u Nju Orleansu gotovo nadrealnim rezultatom - 192:182, čime je ponovo oboren rekord ove svetkovine u broju postignutih poena.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Očigledno je pitanje dana kada će neki tim na utakmici "svih zvezda" prebaciti granicu 200 poena, a koliko to ima veze sa iole ozbiljnom košarkom, procenite sami.

Krilni centar Pelikansa Entoni Dejvis u svojoj dvorani je oborio pojedinačne rekorde Ol star meča sa 52 poena i 39 "šuta" iz igre (mahom zakucavanja), pa je sasvim logično dobio MVP trofej. Prethodni rekord (42 poena), u vlasništvu Vilta Čemberlena, bio je na snazi još od 1962. godine.

Dejvis je rekao da ovo priznanje svrstava iza NCAA titule, olimpijskog i svetskog zlata, ali da će ga uvek nositi u srcu.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Zvezde se sprdale...

Izvor: Mondo, 20.Feb.2017

Tim Zapada trijumfovao u još jednoj rekordno efikasnoj NBA Ol star utakmici, a krilnom centru Nju Orleans Pelikansa pripale su individualne počasti. Ništa od pomirenja Vestbruka i Durenta...Treća uzastopna pobeda Zapada u Ol star meču, ovog puta na "domaćem" parketu!..Posle Njujorka 2015. (163:158)...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.