Teletović napustio Finiks i potpisao ugovor vredan 30 miliona!

Izvor: Telegraf.rs, 01.Jul.2016, 22:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teletović napustio Finiks i potpisao ugovor vredan 30 miliona!

Foto: AP/Tanjug

Mirza Teletović ima novi klub u NBA ligi! Košarkaš iz BiH napustio je Finiks Sanse i potpisao trogodišnji ugovor sa Milvokijem vredan 30 miliona dolara.

Teletović je iza sebe imao dobru sezonu u kojoj je u proseku postizao 12 poena, a i sam je potvrdio vest koju je ESPN prvi objavio.

- Nisam još potpisao ugovor, jer bih to tek trebalo da uradim kada odem u Ameriku, ali načelno smo dogovorili >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << sve uslove. Proveo sam sjajnu godinu u Feniksu, a u Milvoki idem jer su pokazali najviše želje da me vide u svojim redovima - rekao je Teletović i otkrio zašto je izabrao Bakse:

Foto: Tanjug/Ap

- Jedan od razloga je i činjenica što ću ponovo sarađivati sa Džejsonom Kidom s kojim imam sjajan odnos i sa kojim sam već sarađivao u Bruklinu. Ovo je nova stranica u mojoj karijeri i radujem se novim izazovima.

Glavna tema u SAD je i dalje potencijalni klub koji će izabrati Kevin Durent.

San Antonio Sparsi i Majami za sada nude najviše, kada se odbiju svi porezi, ali pitanje je da li Durantula želi novac ili u tim koji će se boriti za prsten.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.