Suspendovana NBA zvezda: Nije se dopingovao namerno...

Izvor: BKTV News, 25.Mar.2017, 23:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suspendovana NBA zvezda: Nije se dopingovao namerno...

Prilča da većina košarkaša u NBA ligi koristi nedozvoljena sredstva i da im se često gleda kroz prste zbog toga nije nova, ali drakonske kazne su jako retke.

Uglavnom 'padaju' prilikom upotrebe marihuane i bivakju kažnjeni sa po nekoliko utakmica suspenzije jer "šou mora da se nastavi". Ipak, Žoakim Noa ne misli tako.

Francuski internacionalac trenutno igra za Njujork Nikse, a dobio je kaznu od čak >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << 20 utakmica neigranja jer je bio pozitivan na nedozvoljene supstance koje je u organizam unosio preko suplemenata.

UPDATE: The @NBA announces Joakim Noah's 20-game ban for violating anti-drug policy https://t.co/uu4wipTMKA pic.twitter.com/klDcl0f8bt

Pronađena je olakšavajuća okolnost jer navodno "nije bio svestan da krši pravila", a pomoglo mu je i to što je sarađšivao sa nadležnim organima.

S obzirom da se kraj sezone bliži, a da Njujork nije blizu pozicije koja vodi u plej-of, kazna za Nou će se preseliti i na narednu takmičarsku godinu pa će tako propustiti i nekoliko početnih mečeva u sezoni 2017/18.

MLADE SNAGE CARUJU: Jokić ponovo zavrteo planetu unazad "ludom" asistencijom, Buker ubacio čak 70 poena! (VIDEO)

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.