Prgavi Irac oduvao NBA zvezdu

Izvor: Vesti-online.com, 26.Jul.2017, 20:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prgavi Irac "oduvao" NBA zvezdu

Za tačno mesec dana, svet će da bude na nogama - borba veka kako su je mnogi nazvali. U ring će najpopularniji MMA borac današnjice Konor Mekgregor i neporaženi bokserski šampion Flojd Mejveder.

Strasti su se rasplamsale, obojica provociraju jedan drugog, a na društvenim mrežama se vodi pravi rat u koji se umešao i as Golden Stejta Drejmond Grin. Naime, Irac je obukao dres kluba iz Ouklenda sa brojem 23, a Grin ga je podsetio da on navija za "Manija" Mejvedera.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<
- Brale, ovo je Si Džej Votsonov dres. Ne znam koji si ti k**** i šta se javljaš uopšte. Ali mali, samo gruvaj jako i ne popuštaj sa učenjem - odgovorio mu je Mekgregor.

Ali, zašto baš Si Džej Votson? Ispostavlja se da je nošenje njegovog dresa prozivka koju je Mekgregor spremio za svog budućeg rivala. Naime, irski borac je ovim gestom pokušao da skrene pažnju na tračeve da je Flojdova dugogodišnja devojka Džozi Heris bila u vezi sa košarkašem Voriorsa.

A post shared by Draymond Green (@money23green) on Jul 23, 2017 at 1:22am PDT
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.