PONOVO ZAJEDNO - Žofri Lovernj stigao kod Vujoševića! (video)

Izvor: Sportske.net, 03.Maj.2016, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PONOVO ZAJEDNO - Žofri Lovernj stigao kod Vujoševića! (video)

''Crno-bela porodica'' ponovo na okupu. Ovoga puta razlika je u mestu okupljanja...

Po okončanju obaveza u NBA ligi ove sezone, košarkaš Denver Nagetsa Žofri Lovernj otputovao je u domovinu i iskoristio priliku za ponovni susret sa svojim velikim prijateljima iz vremena dok je branio boje Partizana.

Naravno, u pitanju su trener Duško Vujošević i plejmejker Leo Vesterman, koji ove sezine >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ponovo sarađuju u Limožu.

Tamo je i upriličen ovaj susret, a društvo im je pravio i Ognjen Rebić, Vujoševićev pomoćnik u francuskom prvoligašu.

S obzirom da ni Vujošević i Vesterman nisu uspeli sa Limožom da se plasiraju u plej-of šampionata Francuske, a da to nije pošlo za rukom ni Lovernju u NBA ligi, bila je ovo sjajna prilika za evociranje uspomena na crno-bele šampionske dane.

Podsetimo, generacija koju je kao kapiten predvodio Žofri Lovernj je još uvek poslednja trofejna u istoriji Partizana.

Ove sezone crno-beli su bili blizu trofeja Kupa Radivoja Koraća, u ABA ligi su osvojili peto mesto, a od 7. maja bićemo u prilici da vidimo može li ekipa Aleksandra Džikića da u Superligi ponovi uspeh Vujoševića, Lea, Žofrija i ostalih...

@Glimmer_KKP @PartizanBC A little Belgrade in Limoges ! pic.twitter.com/MIO0MJYU8I

— REMYA CALIM (@RemyaCalim) May 3, 2016

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

IZ NBA PRAVO KOD VUJOŠEVIĆA: Crno-bela porodica ponovo na okupu (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 03.Maj.2016

Učitelj je ponovo okupio svoje učenike.. . Kako je sezona u NBA ligi za Denver Nagetse završena, Žofri Lovernj je odlučio da se vrati u domovinu na odmor i ujedno iskoristi priliku da obiđe stare prijatelje koji trenutno brane boje Limoža.. Tako je bivši kapiten Partizana uživao na kafi sa svojim...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.