Kingsi se odrekli prava na Dejana Bodirogu

Izvor: B92, 22.Jul.2017, 08:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kingsi se odrekli prava na Dejana Bodirogu

Legendarni srpski košarkaš Dejan Bodigora od 21. jula je slobodan agent u NBA ligi!

Posle 22 godine prava na njega stečena 51. pikom na draftu odrekli su se Sakramento Kingsi.

Bodiroga ima 44 godine, igračku karijeru je završio pre deset godina, a nikad se nije okušao u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu.

Nastupao je za Proleter, Zadar, Stefanel, Real Madrid, Panatinaikos, Barselonu i Lokomotiku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Rim, tri puta bio šampion Evrope, dva puta MVP Fajnal-fora EL.

Uz brojna druga priznanja bio je tri puta šampion Evrope, dva puta šampion sveta, a ima i srebro sa Olimpijskih igara u Atlanti 1996. godine.

Jedan od 50 najboljih košarkaša Evrope svih vremena, poznat pod nadimkom "Beli Medžik", uskratio je svojim mnogobrojnim obožavaocima šansu da ga vide u košarkaškoj eliti.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Bodiroga slobodni agent, čekaju ga Voriorsi?!

Izvor: Sportske.net, 22.Jul.2017

Kao vremeplov, ali prvi deo nije šala, Sakramento sređivao papire, sada je Srbin slobodan da izabere klub!..Kako je napisao poznati novinar Kejt Smit, Sakramento Kingsi su se odrekli prava na Dejana Bodirogu...Podsetimo jedan od najbolji srpskih košarkaša u istoriji je draftovan od strane Sakramenta...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.