Izvor: HotSport.rs, 29.Maj.2015, 23:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

‘KRALJ’ DŽEJMS O STEFU KARIJU: On se može zaustaviti isto kao i ja – nikako!

U susret velikom finalu NBA lige između Klivlend Kavalirsa i Golden Stejt Voriorsa košarkaški svet priča o duelu dvojice najboljih igrača ova dva tima – Lebronu Džejmsu i Stefonu Kariju.

‘Kralj’ Džejms je u finalu istočne konferencije potpuno izdominirao u duelu protiv Atlante, na četiri meča gotovo da je imao prosek od tripl-dabla u proseku. U finalu je će imati gotovo identično dominantnog igrača >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << naspram sebe, Stefa Karija.
- Pa, njega možete usporiti na isti način kao i mene – nikako. Jednostavno, to je nemogućeobjasnio je Džejms i zagolicao maštu svim ljubiteljima košarke pred ovu finalnu seriju NBA lige.
Džejms je u karijeri dva puta osvajao šampionski prsten, oba puta u dresu Majami Hita, nijednom u ‘svom’ Klivlendu, a čak četiri puta je osvajao nagradu za najkorisnijeg igrača sezone.
– Imao sam sreće da četiri puta dobijem MVP nagradu, ali ja sam MVP moje ekipe već dugi niz godina, zbog načina na koji vodim tim i prilazim mečevima. Blagosloven sam što sam osvojio četiri MVP nagrade, ali mi je trebaju trofeji da bih shvatio šta MVP znači – rekao je Lebron Džejms.
Finalna serija najjače košarkaške lige na svetu počinje narednog petka, a prednost domaćeg terena imaće Golden Stejt.
The post ‘KRALJ’ DŽEJMS O STEFU KARIJU: On se može zaustaviti isto kao i ja – nikako! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

LEBRON DŽEJMS: Kako zaustaviti Karija? Isto kao i mene, nikako

Izvor: HotSport.rs, 30.Maj.2015, 08:25

Košarkaši Klivlend Kvalirsa i Golden Stejt Voriorsa srepmaju se za početak finalne serije NBA lige koja će startovati u noći između četvrtka i petka u terminu od 3:00 sata po srednjeevropskom vremenu.. I ekipa Kavalirsa i ekipa Voriorsa prošetale su se kroz finalne serije konferencija samvlevši...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.