Izvor: HotSport.rs, 30.Nov.2015, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOBI: Miran sam zbog svoje odluke

Jedan od najboljih košarkaša svih vremena, petostruki NBA šampion, Kobi Brajant, objavio je da će na kraju sezone prekinuti svoju profesionalnu karijeru posle tačno 20 godina u NBA ligi.

Njegov tim noćas je poražen od Indijana Pejsersa rezultatom 107:102, a posle utakmice “Crna Mamba” je otkrio javnosti da je svoju odluku doneo znatno pre nego što ju je javno saopštio.
– Već neko >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << vreme sam svestan da je ovo moja poslednja sezona. Znao sam to i pre nego što sam to javno saopštio – kazao je Kobi Brajant i dodao:
– Miran sam zbog te odluke. Iskreno to kažem. Znam da ću ostati upamćen i neko vreme kada više ne budem aktivno igrao – istakao je Brajant, treći najbolji srelac svih vremena.
– Trenutno sam maksimalno skoncetrisan na ovu sezonu. Ne marim zbog odluke, vredno i naporno treniram iako igram kao gov**, ali vredno radim – istakao je 17-ostruki NBA Ol-star.
– Ja nisam veteran na terenu. Ja sam trostruki veteran na terenu. I baš zato ima toliko toga lepog u svemu ovome bolnom – smatra Brajant.
The post KOBI: Miran sam zbog svoje odluke appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.