Jak, jači, Nikola Peković!

Izvor: Mondo, 13.Okt.2015, 20:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jak, jači, Nikola Peković!

Pogledajte neverovatan trening centra Minesote.

Foto: AP/Ann Heisenfelt

O snazi Nikole Pekovića već je pisano i pisano. Uz to, dobro je poznato kako NBA igrači reaguju kada se zatrči ka njima.

Nažalost, startni centar Minesote i novi predsednik Partizana, definitivno neće igrati na startu sezone 2015/16, zbog oporavka od operacije Ahilove tetive.

Ipak, sve vreme >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << radi uz ekipu, ali po sopstvenom programu.

Dok njegovi saigrači, uključujući i Nemanju Bjelicu, treniraju sa loptom i igraju kontrolne utakmice, Peković vežba sa medicinkom. I to kako!

Na kratkom snimku "okačenom" na YouTube, Peković baca sa terena medicinku u 15. red tribina hale u Torontu, Na sajtu Minesote, otkriveno je da je prethodno dobacio i do 20!

Pogledajte.



Izvor: YouTube
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Koliko je jak predsednik Partizana?

Izvor: B92, 13.Okt.2015

Nikola Peković imao je dosta problema sa povredama prethodnih sezona, ali bi u predstojećoj mogao da podseti na svoju dominaciju u reketu...Centar Minesota Timbervulvsa žestoko se priprema za start NBA lige, a glavni adut bi opet trebalo da mu bude snaga...U centru pažnje na društvenim mrežama...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.