Istorijski preokret Voriorsa za novo NBA finale!

Izvor: N1 televizija, 31.Maj.2016, 09:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Istorijski preokret Voriorsa za novo NBA finale!

Golden Stejt Voriorsi plasirali su se u finale NBA lige gde će se opet boriti protiv Klivlend Kavalirsa i braniti prošlosezonsku titulu!

Voriorsi su savladali Oklahoma Siti Tander 96:88 u sedmom meču finala Zapada i tako preokrenuli u seriji sa 1-3 na 4-3, što se poslednji put dogodilo pte 35 godina.

Tander je vodio u Orakl Areni 6 poena na poluvremenu, ali "ratnici" postižu šest trojki u trećem kvalratu >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << i preokreću na +11 pred poslednju četvrtinu.

Durent serijom koševa vraća Tander u egal, ali Kari sa dve trojke u nizu stavlja tačku na meč.

Kari je duel završio sa 36 poena (7/12 za tri), 8 skokova i 5 asistencija, dok je junak šestog meča Klej Tompson dodao 21 poen (6/11 za tri) uz 5 skokova.

Durent je jedini bio na visini zadatka u Tanderu sa 27 poena i 7 skokova, dok je Rasel Vestbruk dodao 19 poena promašivši deset šuteva, a imao je 13 asistencija i 7 skokova.

"Morate ceniti to koliko je bilo teško vratiti se u veliko finale. Morate ceniti ono što smo postigli, a mi gledamo u napred jer želimo još pobeda", rekao je Kari.

Novi okršaj Voriorsa i Kavalirsa za titulu NBA šampiona počinje u noći između četvrtka i petka.

Prenos je na Sport Klubu 1 od 03:00 časova.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Verovali ili ne, NBA već zna ime šampiona!

Izvor: MozzartSport.com, 01.Jun.2016, 08:41

Igraš za dva najbolja kluba u jednoj sezoni i eto ti....Dočekali smo konačno i to veliko finale NBA lige, u kojem će koplja ukrstiti dva najbolja tima - Golden Stejt i Klivlend. A bez obzira na to ko bude osvojio šampionski prsten, ime jednog pobednika već se zna sada. U pitanju je brazilski centar...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.