Irving: Prsten poklanjam tati

Izvor: N1 televizija, 24.Okt.2016, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Irving: Prsten poklanjam tati

Košarkaš Klivlenda Kajri Irving rekao je da će šampionski NBA prsten pokloniti ocu. Njegova trojka u sedmoj utakmici bila je možda i prelomni trenutak celog NBA finala, u kojem je Klivlend savladao Golden Stejt.

"Sve mu dugujem i zato mu dajem skoro sve. Sve što uradim, svaka MVP nagrada, svaki pesten, sve to dugujem njemu. Mislim da sam mu dao gotovo svaki trofej koji sam osvojio od 12, 13. godine", izjavio je Irving.

Utakmica u kojoj šampionski >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << tim otvara novu sezonu protiv Njujorka pomerena je za jedan sat kako bi navijači mogli da gledaju svetsku seriju u bejzbolu gde Indijansi igraju protiv Čikago Kabsa.

"Što se tiče slavlja, biće sigurno veoma emotivno. Ceo grad to čeka više od pola veka. Što se tiče mog fizičkog stanja, dobro je, biću spreman da igram", zaključio je najbolji košarkaš Svetskog prvenstva 2014.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.