Izvor: Nezavisne Novine, 29.Jun.2016, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bobi Marjanović (ne)ostaje u San Antoniju?

Prema saznanjima NBA analitičara Zaka Lova Sparsi su ponudili Bobiju “kvalifikacioni ugovor” od 1.5 miliona dolara po sezoni.

A, sada je sve na srpskom centru.

Ukoliko prihvati ponudu, jasno je šta će se dogoditi, ali isto tako može da je odbije. Ako se to dogodi ostali klubovi mogu da mu ponude bolji i veći ugovor. Međutim, ni to neće biti garancija da će otići iz kluba.

Naime, čak i ukoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << mu neki drugi klub ponudi više novca Sparsi imaju pravo da izjednače tu ponudu i da ga ostave u klubu.

Spurs have extended a qualifying offer to Boban Marjanovic, making him a restricted free agent (for now).

(vecernjenovosti)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Marjanović (ne)ostaje u San Antoniju?

Izvor: Večernje novosti, 29.Jun.2016

Prema saznanjima NBA analitičara Zaka Lova Sparsi su ponudili Bobiju “kvalifikacioni ugovor” od 1.5 miliona dolara po sezoni Hoće li Boban Marjanović ostati u San Antoniju? Pitanje je na koje verovatno jedino on zna odgovor. Prema saznanjima NBA analitičara Zaka Lova Sparsi...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.