Beskućnik koji pomera sopstvene granice

Izvor: MVP.rs, 21.Apr.2015, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beskućnik koji pomera sopstvene granice

Džimi Batler je prethodne noći ubacio 31 poen.

Verovatno ste mnogo puta u svom životu čuli da se upornost i strpljenje uvek isplate. Džimi Batler je jedan od najboljih primera za to. Košarkaš Bulsa koji pokriva pozicije beka i niskog krila igra svoju najbolju sezonu u dosadašnjoj NBA karijeri, a mi smo vam njegovu životnu priču ispričali pre dve godine.

Batler je prethodne noći ubacio 31 poen u pobedi Čikaga nad Milvokijem rezultatom 91:82 i >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << tako oborio sopstveni rekord u plej ofu. Zanimljivo je da je najbolju utakmicu doigravanja odigrao upravo u prvom susretu Bulsa i Baksa, kada je meč završio sa 25 poena.

Sjajni košarkaš je jedan od kandidata za priznanje koje se dodeljuje igraču koji je najviše napredovao. Na kraju sezone će postati ograničeno slobodan agent, pa nema sumnje da će uspeti dobro da naplati sjajne igre, da li od Bulsa ili neke druge ekipe ostaje da se vidi. Batler je ove sezone zaradio "samo" dva miliona i 120 hiljada dolara.

(foto: Jonathan Daniel / NBAE / Getty Images)
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.