Wolfmother objavili detalje novog albuma

Izvor: BalkanRock.com, 26.Nov.2015, 09:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Wolfmother objavili detalje novog albuma

Australijski rock sastav Wolfmother najavili su novi album “Victorious” koji bi trebalo da bude objavljen naredne godine. Novi album će biti objavljen 9. februara 2016. godine, a producent je Brendan O’Brien, koji je prethodno sarađivao sa imenima kao što su Bruce Springsteen i Pearl Jam. Snimanje je obavljeno u Los Anđelesu.

Frontman Andrew Stockdale u obraćanju medijima, izjavio da ploča kao da ima drugi život i uporedio ju je sa njihovim eponimnim debi albumom.

“Victorious” će biti četvrto studijsko izdanje u karijeri ovog benda i naslednik samostalno objavljenog “New Crown” albuma iz 2014. godine.

Nastavak na BalkanRock.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.