Trula romansa ima novi singl!

Izvor: SvetGitara.com, 30.Jul.2016, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trula romansa ima novi singl!

Beogradski oi! punk bend Trula romansa predstavio je novi singl „Svet je pun morona“.

Raspadom benda Miki Pirs početkom 2015. godine nastaje Trula romansa. Iza sebe imaju EP iz maja 2015. godine, a nešto kasnije iste godine objavljuju i prvi album pod imenom „Trula romansa“. Ove godine objavili su i split album „Alkohol i dim cepaju nam grla“ sa bendom Kamene kare.

Singlom „Svet je pun morona“, koji stiže nakon pesme „Otpadnik“, najavljuju svoj drugi album >> Pročitaj celu vest na sajtu SvetGitara.com << koji će najverovatnije nositi naziv „I ovce sada kao vukovi reže“, a na njemu će se pored pet remasterovanih pesama sa split albuma „Alkohol i dim cepaju nam grla“ naći i pet novih pesama. Izlazak albuma se uskoro očekuje.

Spot za pesmu „Svet je pun morona“ možete pogledati ovde:

Nastavak na SvetGitara.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SvetGitara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SvetGitara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.