Izvor: BalkanRock.com, 14.Mar.2017, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povratak benda ŽeneKese; Novi spot, a uskoro i album

ŽeneKese / foto: Nemanja Đorđević

Beogradski rock bend ŽeneKese objavio je novi video spot za pesmu „Drveće“ koja će se naći na njihovom trećem albumu „Biće to OK“ koji će u digitalnom formatu biti objavljen za izdavačku kuću Lampshade Media.

Video, koji je već imao svoju MTV premijeru, snimljen je u studiju Down There gde je bend snimao većinu svog audio materijala. Reditelj spota i direktor fotografije je Nemanja >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << Đorđević, poznati rock fotograf, urednik sajta Balkanrock.

Na novom albumu će se naći još dve pesme koje su od ranije poznate publici, „April zauvek“ i „Leptir”, koje smo već imali prilike da čujemo na radio stanicama. Bendu je ovo prvo samostalno izdanje posle 2011. godine, kada je izašao njihov drugi album „Rado bih te sreo“. U međuvremenu se bend mogao čuti na kompilacijama “Jelen Top 10 Best Of 2011” i kompilaciji „Pesme ispod pokrivača“, kao i u web seriji #Samokazem.

Nastavak na BalkanRock.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Xiu Xiu predstavili novi video

Izvor: BalkanRock.com, 14.Mar.2017

Eksperimentalni noise pop sastav Xiu Xiu objavio je novi video za pesmu “Wandering” koja se nalazi na njihovoj novoj ploči...Režiju spota potpisuje Angela Seo, članica benda, a celokupna radnja videoklipa odvija se u hotelskoj sobi...Kalifornijski bend objavio je novi album “FORGET” pre nekoliko...

Nastavak na BalkanRock.com...

The Flaming Lips predstavili novi video

Izvor: BalkanRock.com, 15.Mar.2017, 08:30

Američki rok bend The Flaming Lips objavio je novi spot za pesmu “There Should Be Unicorns“, koja se nalazi na njihovom aktuelnom albumu “Oczy Mlody“...Spot karakteriše prepoznatljiva Flaming Lips estetika i tripozni kadrovi koji su nepovezani, ali izgledaju cool, uključujući i snimke gde...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.